24.6.11

"Η μπάλα τρύπησε και βγάζει λεφτά"

Ακούω τις τελευταίες μέρες τις "καταιγιστικές" αποκαλύψεις για το στημένο ποδόσφαιρο, τα ξαφνικά ξεμπροστιάσματα της ΕΥΠ προς μεγάλους κυρίως επιχειρηματίες του χώρου που στήναν-στήνουν παιχνίδια στα μέτρα και στις ανάγκες τους...

Καταρχήν, θεωρώ πως δεν γίνεται να είναι τυχαίο πως βγήκαν όλα αυτά τώρα. Βέβαια θα πω επίσης, πως και ποιος δεν ήξερε πως στήνονταν αγώνες! Όταν μια ολόκληρη χώρα είναι βουτηγμένη στα σκατά είναι δυαντόν το ποδόσφαιρο να είναι το όμορφο και "καθαρό" άθλημα που ήταν πριν 50 χρόνια;

¨Ηθελα να πω λοιπόν, πως δεν είναι τυχαίο που βγήκαν τώρα, σαν να τα ήξερε καιρό η κυβέρνηση και το είχε σαν προσωπική βόμβα που θα την πετάξει όποτε χρειαστεί. ( βόμβα σαν το DVD της τζούλιας που κυκλοφόρησε παράλληλα με το μνημόνιο... )Με καταλαβαίνετε πιστεύω. Είναι τόσο ιδανική η εποχή, που η κυβέρνηση χρειαζόταν ένα καλό χαρτί να απασχολήσει τα ΜΜΕ και τον κόσμο τη στιγμή που ετοιμαζόμαστε για τον Μεσοπρόθεσμο....

Προσωπικά εντάξει το θέμα με τη μπάλα με βρίσκει πλήρως αδιάφορο, αυτό εγγείτε στο γεγονός ότι έχω σταματήσει να ασχολούμε με τη μπάλα, δεν μου προσφέρει διασκέδαση, και επιπλέον δεν μπορώ να φανατιστώ και να ευχαριστηθώ τίποτα από εκεί. 

Με βάση τις τελευταίες αποκαλύψεις λοιπόν της κυβέρνησης, τα γήπεδα έχουν μετατραπεί σε θέατρα και οι παίκτες σε ένα νέο είδος αθλητο-ηθοποιών (προσεχώς και τμήμα στη Δραματική). Ενώ ο προπονητής και ο διαιτητής είναι ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος και φυσικά ο πρόεδρος.... είναι ο παραγωγός!

Έτσι λοιπόν με βάση και αυτά τα στοιχεία θα πρέπει η ΕΠΟ αλλά και η ΕΟΚ (καλαθοσφάιρισης) να υπάγονται στο Υπουργείο Πολιτισμού για την προσφορά τους στο χώρα των τεχνών!! Κάνουν πολιτισμό οι άνθρωποι τόσο καιρό!

Εν κατακλείδι λοιπόν,
Ας μη γελιόμαστε, το ποδόσφαιρο είναι πάνω απόλα επιχείρηση. Κάθε ομάδα είναι ένα μαγαζί που πρέπει να πουλήσει το εμπόρευμα του. Με θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο.

Ας αφήσουμε τώρα τη μπάλα για τους δικαστικούς, και ας επικεντρωθούμε στα πραγματικά μας προβλήματα που οι δικαστικοί γράψαν στα κάκαλα τους!


Φτου! Τα είπα!

No comments:

Post a Comment