14.11.13

Ξανά Θεσσαλονίκη [#TEDxUniversityofMacedonia]

Everything is good
Είχαν περάσει τουλάχιστον 2 χρόνια από την τελευταία μου επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και έμελε να ξανανέβω και μάλιστα με λόγο.

Ο λόγος το TEDxUniversityofMacedonia που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/11 στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού (κτιριάρα). Η διοργάνωση όπως είναι φανερό στηρίζεται από φοιτητές του ΠΑ.ΜΑΚ. και όχι μόνο (εξάλλου πως βρέθηκα εγώ εκεί).

Οι στενές γνωριμίες με τον Curator (@dexterakos) με οδήγησαν να ανέβω στη διοργάνωση ως εθελοντής καλύπτοντας φωτογραφικά τόσο το TEDx όσο και την πρόβα κτλ. Εντάξει προφανώς δεν ήμουν και μόνος μου, υπήρχαν αλλά τρία  (μην πω τέσσερα) παιδιά.

Η όλη διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η οργανωτικό ομάδα αποδείχτηκαν μεγάλα τζιμάνια παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Και εγώ πίστευα πως σιγά τι το δύσκολο μπορεί να έχει μια εκδήλωση με ομιλίες, αλλά όσο έφτανε η μέρα άκουγα πράγματα και προετοιμασίες τρελές. Ρε σας λέω δεν είναι τόσο απλό πράγμα το TEDx, αλλά οι διοργανωτές και οι εθελοντές ως ένα απίστευτο team φτιάξανε κάτι μια αρκετά ποιοτητική διοργάνωση. Όχι απλά μια εκδήλωση πανεπιστημίου όπως αυτές που έχουμε συνηθίσει.

Στα φωτογραφικά τώρα,
στην εκδήλωση μαζί με την D5100 είχα την 2η μπαταρία που έδωσε ρεσιτάλ χρησιμότητας. Σε κάθε ομιλητή χρησιμοποίησα και τους τρεις φακούς που είχα στη διάθεση μου. Από τον σταθερό 35άρι μέχρι έναν τηλεφακό 55-200mm που λούφαρα για εκείνες τις μέρες από τον Αντρέα.(ίσως έπρεπε να ξεχάσω να του το επιστρέψω....)

Φωτογραφίες από το TEDxUniversityofMacedonia έχω ήδη ανεβάσει στο δικό μου flickr κάποιες πιο ιδιαίτερες, ενώ το φωτογραφικό αρχείο της διοργάνωσης ανεβαίνει εδώ.[λείπει link]


No comments:

Post a Comment