9.7.11

επιχείριση διακοπές 2011 : καταραμένη κρίση....

Οκ ξέρω έχουμε κρίση, το έχω καταλάβει απίστευτα. Αλλά οφείλουμε να δώσουμε στους εαυτούς μας λίγες φτωχικές μέρες διακοπών!

Τώρα αν πέρσι κάναμε camping στην Αμοργό 5 μέρες με κάτι λιγότερο από 150ευρώ (και περάσαμε φίνα βέβαια!), φέτος τι;; Διάολε τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα φέτος! Καταρχήν βλέπω τα ακτοπλοϊκά και παθαίνω το πρώτο σοκ οι τιμές έχουν αλλάξει αισθητά, και για οικονομικά εισιτήρια ούτε λόγος, αυτά τα περισσότερα έχουν εξαφανιστεί από τον Μάϊο!

Και μετά πάμε στο θέμα της διαμονής... Αγαπητοί ιδιοκτήτες κάμπιγκ μην παίζεται με τα νεύρα μας! Δουλέψτε σαν επαγγελματίες! Φέτος τα κάμπιγκ αναμένετε να γεμίσουν λόγω κρίσης, αφήστε μας όλους τουλάχιστον να μην το σκυλομετανιώσουμε! Καλά οι ξενοδόχοι είναι σε άλλο κόσμο, ευελπιστούσα φέτος να συνδυάσω camping+ξενοδοχείο αλλά... πως; Να κάνω donate;

Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω....Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως πάνε διακοπές οι άλλοι... από που τα βγάζουν;; Τους ακούω να μου παραπονιούνται και εν τέλη να ακούω για τα 450+ ευρώ που κόστισαν οι διακοπές τους.... Μα πλάκα με κάνεις; Εγώ εδώ κοιτάω να πάω με τα μισά!!

Ο πρωθυπουργός μας μας αγαπάει πολύ, θέλει να γίνουμε όλοι παιδιά των λουλουδιών και χίπηδες!

No comments:

Post a Comment