14.7.11

Περί συναυλίας πυξ λαξ...

Λοιπόν αυτή τι στιγμή που γράφω αυτή την ανάρτηση, λειτουργώ το laptop με άλλη οθόνη γιατί η οθόνη πάλι χάλασε... Αυτή η βδομάδα στην Αθήνα δεν περιγράφεται, μισώ την ζέστη όσο τίποτα! Έχω ρίξει θεϊκούς ιδρώτες!

Επί του θέματος! Χθες πήγαμε στο ΟΑΚΑ, στους πυξ λαξ. Λοιπόν για την συναυλία οι απόψεις μου διίστανται... Το εισητίριο, λόγω του ποσού των 11ευρώ με παρότρυνε να το αγοράσω από τον... Σεπτέμβριο! Ναι! Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έλεγα πως " δεν ξέρω τι θα κάνω σε 10 μήνες, αν θα ζω κτλ, αλλά ξέρω πως θα πάω στους Πυξ Λαξ! " Αρκετά τρομακτικό γενικά να προγραμματίζεις κάτι για τόσο μελλοντικά. Όσοι το έχουν ζήσει την πρώτη τους φορά θα θυμούνται το συναίσθημα...

Προσωπικά οι προσδοκίες μου για την συναυλία δεν ήταν υψηλές, εφόσον ο Μάνος Ξυδούς έφυγε από την ζωή εμένα πρακτικά Πυξ Λαξ δεν υπάρχουν. Υπάρχει ο Πλιάτσικας , ο Στόκας  και οι μουσικοί τους. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι το ίδιο. Η απουσία του Ξυδούς είναι φανερή.

Αυτό δεν το καταλάβανε οι πιτσιρικάδες και οι άλλοι που βρεθήκαν στο ΟΑΚΑ με την λογική του "ξέρω τις επιτυχίες τους".

Μάρεσε πολύ η στιγμή που έπαιξε το βίντεο με τον Ξυδούς να τραγουδάει, ήταν η πιο ανατριχιαστική στιγμή. Αυτό πολύς κόσμος μάλλον δεν το πήρε χαμπάρι και αναρωτιόταν "γιατί βλέπουμε video; Playback είναι η συναυλία;;".

Σε θέμα διοργάνωσης είχε μεγάλα λάθη, είχε ανάγκη από ανθρώπους, ταμπέλες και προετοιμασία για να αποφευχθεί το μπάχαλο.

Ο κόσμος έμοιαζε υπερβολικός για τα δεδομένα του σταδίου. σε κάποιες φάσεις απορώ δεν είχαμε κανάν τραυματισμό με τόσο πλήθος.

Εν κατακλείδι... Περάσαμε υπέροχα, εξάλλου όλα είναι θέμα διάθεσης, και εμείς πήγαμε για να διασκεδάσουμε , να τραγουδήσουμε (δυνατά και παράφωνα) και να χοροπηδήξουμε! Α ρε ακόμα και στην ηλικία μας κρατάμε γεράααα!!

No comments:

Post a Comment